Своя CRM у новому дизайні –сучасна, зручна, адаптивна

picture

Ми дуже раді нарешті презентувати новий вигляд Своя CRM. Нова концепція передбачає абсолютно іншу, більш сучасну візуалізацію, світлий інтерфейс для кращого зорового сприйняття та мегазручну мобільну версію. Які ще зміни відбулися – читайте в статті.

 

Ласкаво просимо до Своя CRM. Це ідеальне рішення для невеликих компаній, які прагнуть підвищити ефективність роботи з клієнтами та покращити їхнє враження від співпраці з компанією.

 

 

 

 

 

Робота з клієнтською базою


Щоб почати повноцінну роботу в системі – розпочніть з перенесення клієнтської бази. Ви можете додати клієнтів вручну, або ж завантажити клієнтську базу з електронної таблиці всього за декілька кліків.

 

 

Картка клієнта


Зберігайте інформацію про кожного клієнта компактно та структуровано. Картка клієнта містить його контактні дані, посилання на соцмережі, історію взаємодій. Додавайте важливі нотатки або прикріплюйте документи або фото, щоб всі дані клієнта знаходились в одному місці.

 

 

Необмежена кількість користувачів


Працюйте разом – надайте доступ до системи своїм співробітникам, адже кількість користувачів в системі необмежена. Опрацьовуйте клієнтську базу в єдиному середовищі, обмінюйтеся робочими завданнями та стежте за статусом їх виконання. Статистика користувачів відображатиме періоди активності працівників та їх продуктивність, базуючись на роботі в системі.

 

 

Сегментування клієнтів


Створюйте та присвоюйте клієнтам категорії та джерела походження. Сегментування за різними параметрами допоможе краще розуміти свою цільову аудиторію та точніше націлювати рекламу на потреби різних груп клієнтів. Динамічна статистика відобразить вашу клієнтську базу в розрізі будь-яких параметрів – географія, вік, джерело походження чи будь-яких інших параметрів на основі доданих категорій сегментування.

 

 

Календар зустрічей та подій


Заплануйте зустрічі з клієнтами та важливі події в календарі – це забезпечить більш ефективну організацію вашого робочого часу. Синхронізуйте календар Своя з особистим Google календарем, щоб особисті та робочі події не перетиналися.

 

 

Адаптивна мобільна версія


Своя СРМ завжди з вами, адже увійти в систему можна усіх пристроїв де є інтернет-браузер. Адаптивна мобільна версія розроблялася окремо, щоб забезпечити комфортний досвід користування системою будь-де, незалежно від розширення екрану.

 

Контакти технічної підтримки завжди під рукою. Оберіть зручний канал зв’язку та отримайте професійну консультацію щодо всіх питань, які стосуються роботи у Своя СРМ. Ми завжди поруч і готові допомогти.

Розвивайте бізнес на повну потужність разом зі Своя СРМ. Забезпечуйте якісну взаємодію зі своєю аудиторію та організовану роботу з клієнтською базою для себе!

 

#всепросто Своя CRM

avatar

Чернова Наталя

11-05-2023